Wat coachees en supervisanten zeggen
“Lidwien weet precies goed de grens te bewaken tussen oprechte betrokkenheid en gepaste distantie. Ze heeft me goed geholpen om aan de slag te gaan met thema’s die al lang actueel waren, maar waar ik zelfstandig niet goed uitkwam.”
A.C., projectmanager

“Intelligent, doelgericht, scherp luisteren, betrokken, zakelijk, warm en erop gericht dat ikzelf diegene ben die inzicht krijgt in eigen strategieën en keuzes ipv dat er een afhankelijkheidsrelatie ontstond op basis van haar kennis en ervaring.”
J.D., arts

“Dit was even nodig. Ik zag het wel, maar ging er toch nog geregeld met een boog omheen. Met Lidwien als sparringpartner, als spiegel en met af en toe de nodige “schop onder mijn kont” heb ik de stappen gezet die ik al zo lang wilde doen.
Lidwien de wijze waarop je dit deed, met gelukkig flink wat humor, was erg fijn Als er weer eens iets is, kom ik zeker terug!”
J.L., manager

“Dankzij jouw hulp ben ik het laatste jaar weer verder gegroeid; er kwam meer bewustzijn, maar ook daadkracht. En vooral dat laatste is voor mij erg belangrijk. Veel dank voor je betrokkenheid, scherpzinnigheid en confrontaties waar nodig. Ik voel dat ik weer een stap verder ben.”
E.O., wetenschappelijk medewerker

“je werkt mooi intuïtief en toch hou je ook steeds de rode draad vast. Ik wordt hier heel blij van”.
K.H, coach

“Lidwien, bedankt voor jouw begeleiding bij het hervinden van mezelf. De spiegel die je me voorhield, de vragen die je stelde, de voorbeelden die je gaf; het heeft me veel inzicht gegeven in mijn denken, gevoel en gedrag. Hier ervaar ik in mijn leven veel profijt van. Bedankt!
M.V., in between jobs’

“Dikke 10. Lidwien is erin geslaagd om tot me door te dringen en mijn pantser te doorboren. Ze liet zich niet afschrikken of met een kluitje het riet in sturen. Ik ben bewust langer doorgegaan dan eerder afgesproken omdat ik voelde dat ik op een kantelpunt zat, maar er nog niet was en ik Lidwien vertrouwde om mij daar wel overheen te krijgen.
Ik voelde je betrokkenheid en je vertrouwen dat er achter mijn masker iemand zat die erachter vandaan mocht komen ook al vond ik het af en toe doodeng en emotioneel vermoeiend. Ik had het gevoel alles bij je kwijt te kunnen.”
Anoniem

Ik heb mijn supervisie als ontzettend leerzaam en verrijkend ervaren. Ik kreeg van Lidwien gepaste instrumenten aangereikt om mijn leerdoelen te kunnen bereiken. Ze gaf me van het begin af aan het gevoel dat ik in deze veilige omgeving kon leren. Haar kennis was een aanvulling op mijn kennis.”
N.v.P, teamleider

“Ik voelde een veilige ruimte om mij te ontwikkelen, waarbij ik zelf de regie had en ik voelde dat er een gids naast mij stond gedurende het proces.”
D.R. PB-er

“Volledige aandachtige en professionele betrokkenheid. Voorbij alle werkvormen (die je functioneel en effectief inzet) toon je aandacht, erkenning en oprechte belangstelling op een manier die doorwerkt.”
A.A., Projectleider