Een vernieuwd loopbaanperspectief – helemaal gratis!


Het budget voor gratis ontwikkeladviezen is geheel benut. Dat betekent dat er op dit moment geen gratis Ontwikkeladviezen mogelijk zijn.
Mocht je in de toekomst van deze optie gebruik willen maken, kan je hieronder je contactgegevens achterlaten. Ik neem dan contact op als er weer nieuwe mogelijkheden zijn.


Stilstaan bij jouw toekomst

Ben je tevreden met je werk? Ervaar je voldoende uitdaging? Haal je het beste uit jezelf?
Als je twijfelt of je deze vragen allemaal positief kan beantwoorden, is dit wellicht het moment om voor jezelf nieuwe perspectieven te verkennen.
Als je deze vragen direct positief beantwoord, is het wellicht goed om kort stil te staan bij de vraag hoe je er voor zorgt dat je dit ook op langere termijn vasthoudt.

Dankzij de regeling “NL Leert Door” kan je nu kosteloos aan de slag met een erkend loopbaanadviseur/coach om een persoonlijk ontwikkeladvies op te stellen. Met dit ontwikkeladvies neem je het roer van je professionele ontwikkeling in eigen hand. Een arbeidsmarktscan maakt onderdeel uit van het ontwikkeladvies.

De kracht van ervaring

Ik heb als coach ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele groei; van “young professional” tot leidinggevende en van medisch specialist tot office-manager – in zeer diverse sectoren en beroepsgroepen. Ik ben binnen de Europese normen op het hoogste niveau gecertificeerd (Master Practitioner Coach ®).
Ik hecht aan concreet resultaat. Uit de evaluaties blijkt dat 100% van mijn cliënten aangeven dat het coachtraject een positieve invloed op de persoonlijke ontwikkeling heeft gehad; maar liefst 62% omschreef dit (ook na tien jaar) zelfs als “significante” invloed.

Een blik op mijn stijl
"De coaching van Lidwien heeft me geweldig verder geholpen; ik had dit veel eerder moeten doen!"
"Met Lidwien als sparringpartner en als spiegel, plus af en toe de nodige “schop onder mijn kont” heb ik de stappen gezet die ik al zo lang wilde doen."
"Opbouwend, waar nodig kritisch en altijd met humor"
"Je werkt mooi intuïtief en toch hou je ook steeds de rode draad vast. Ik word hier heel blij van."
"Lidwien weet precies goed de grens te bewaken tussen oprechte betrokkenheid en gepaste distantie."
"Volledige aandachtige en professionele betrokkenheid. Voorbij alle werkvormen (die je functioneel en effectief inzet) toon je aandacht, erkenning en oprechte belangstelling op een manier die doorwerkt."
"Er was een veilige ruimte om mij te ontwikkelen, waarbij ik zelf de regie had en ik voelde dat er een gids naast mij stond gedurende het proces."

Aan de slag?!

Eén van de belangrijke aspecten voor het slagen van een coachtraject is een persoonlijke klik. Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking!


    E-mailTelefoonGeen voorkeur

    Door op verzenden te klikken verklaart u bekend te zijn met de privacyvoorwaarden.